Om oss

Läs mer om oss!

Jag heter Matilda, och som grundare av Clinic Charisma och legitimerad sjuksköterska är mitt mål att hjälpa dig att se ut och känna dig som ditt allra bästa jag. Utefter dina mål och förutsättningar skräddarsyr jag din behandling för att skapa naturliga resultat.

Jag har stort fokus på säkerhet och personlig service och arbetar endast med högkvalitativa produkter, vilka är mycket välstuderade i många och stora kliniska studier och som använts inom den estetiska medicinen i många år.

Min professionella skyldighet är att återställa, förbättra, underhålla och skydda din mentala, sociala och fysiska hälsa och välbefinnande med hjälp av mina estetiska
kunskaper.

Låt mig hjälpa dig att se ut och känna dig som ditt allra bästa jag!

känn dig som ditt bästa jag

Utbildning

  1. Legitimerad sjuksöterska med kandidatexamen.
  2. Pågående utbildning till distriktsköterska.
  3. Certifierad injektionsbehandlare för estetiska injektioner.

Folksam ansvarsförsäkring

Som kund hos Clinic Charisma ska du alltid känna dig trygg och säker. Clinic Charisma följer Lag om estetiska kirurgiska ingrepp och estetiska injektionsbehandlingar, vilket bland annat innebär att du som kund har patient- och behandlingsskadeförsäkring. Allvarliga biverkningar eller komplikationer är väldigt ovanliga i samband med injektionsbehandlingar men ibland händer det oförutsägbara under eller efter en behandling. Folksam ansvarsförsäkring är i dessa situationer en trygghet både för dig som kund och mig som behandlare 

Hör av dig till oss om  du har några frågor angående våra försäkringar : mj@cliniccharisma.se

VÅR UPPGIFT

1

Kvalitet

Vi fokuserar på att utföra ett högkvalitativt estetiskt arbete med kvalitativa produkter för att du som kund ska vara nöjd och bli ditt allra bästa jag!

2

Resultat

Vårt fokus ligger alltid på att tillsammans med dig som kund skapa resultat som gör dig nöjd. Vi skapar alltid resultat mot dina mål och med dina förutsättningar.

3

Trygghet

Vi arbetar med stort fokus på säkerhet och personlig service för att du som kund alltid ska kunna känna dig trygg.