Behandlingar

Läppförstoring – För fylliga och naturliga läppar (fillers)

Har du begåvats med naturligt tunna och små läppar, eller har dina läppar förlorat spänst och volym med åldern? Eller önskar du naturligt fylliga läppar?
Genom att tillföra fillers kan man åstadkomma ett naturligt, fylligt och jämnt resultat. Med hyaluronsyrabaserad filler finns, utifrån dina önskemål, möjlighet att skapa volym, spänst samt att ge dina läppar tydligare konturer. Vill du åstadkomma en stor eller liten förändring? För ett naturligt och symmetriskt resultat finns alltid ditt ansiktes anatomi och dina proportioner i åtanke vid en injektionsbehandling hos Clinic Charisma i Ljungby. Överbehandlingar bör undvikas och vid stora förändringar är det viktigt med successiv uppbyggnad för ett hållbart resultat.

Behandlingstid: 30-60 minuter.
Hållbarhet: 6-12 månader.
Kostnadsfria konsultationer.
Pris från: 2250:-

Rynkbehandlingar med botulinumtoxin (Botox)

Utjämning av rynkor, veck och fina linjer. Botox verkar muskelavslappnande och bidrar därigenom till att rynkor, veck och fina linjer reduceras samt att huden slätas ut. Den utslätande effekten uppstår på grund av att läkemedlet hindrar muskelns nervimpulser och bidrar på så sätt till att muskeln slappnar av. Huden förbättras också då den inte längre slits på grund av muskelspänningar, och därav får tid till återhämtning. Behandlingsområden: Glabella (argrynkan), kråksparkar (kring ögon), panna, näsrynkor, rökarlinjer, sura mungipor och gropig haka. Önskar man behandling av rynkor i pannan rekommenderas 2 områden, då behandling av pannan har bäst effekt i kombination med behandling av glabella (argrynkan).

Behandlingstid: 30-45 minuter.
Hållbarhet: 3-6 månader.
Fullgod effekt efter 2 veckor, efterkontroll och Touch up erbjuds vid behov.
Kostnadsfria konsultationer.
Pris från: 1995:-

Fillers Nasolabialveck

Med åldern blir vecken eller linjerna som rör sig från näsan ner mot mungiporna grövre och djupare, till följd av att ansiktet förlorar volym och elasticitet. Om du önskar minska eller förebygga djupa nasolabiala fåror kan det vara möjligt att behandla området med fillers. Beroende på ditt individuella utgångsläge finns möjlighet tilluppmjukning i det aktuella området och du kan uppleva en föryngring.

Behandlingstid: 30-60 minuter.
Hållbarhet: 6-12 månader.
Kostnadsfria konsultationer.
Pris från: 2990:-

Fillers Haka

En skarp och markerad haka symboliserar både femininitet och maskulinitet. Distinkta drag, symmetri och raka linjer är det första vi omedvetet letar efter för att avgöra skönhet och attraktion. Hakan är ett område i ansiktet som ofta glöms bort men som spelar stor roll när det kommer till harmoniska ansiktsdrag och en balanserad profil. Med fillers kan man skulptera hakan och på så sätt förbättra och mjuka upp eller konturera och förstärka hakområdet.

Behandlingstid: 30-60 minuter.
Hållbarhet: 6-12 månader.
Kostnadsfria konsultationer.
Pris från: 2250:-

Fillers kinder

Återskapa konturer och volym i ansiktet med fillers i kinderna och kring kindbenen. Kinder och kindben är ett område som påverkas av vår ålder och livsstil. När vi blir äldre förlorar vi volym och benmassa samt får en mindre elastisk hud. Att återskapa förlorad volym och skapa konturer i ansiktet är en vanlig behandling för att få ett piggare uttryck.

Behandlingstid: 30-60 minuter.
Hållbarhet: 6-12 månader.
Kostnadsfria konsultationer.
Pris från:

Fillers käklinje

Genom att skulptera käklinjen med fillers kan man skapa stor skillnad och tydlig
förbättring från olika vinklar som framifrån och i profil i form av uppstramning med en mer definierad och konturerad käklinje.

Behandlingstid: 30-60 minuter.
Hållbarhet: 6-12 månader.
Kostnadsfria konsultationer.
Pris från:

Fillers mungipor - förebygger sur och hängande

Med stigande ålder kan man få rynkor och linjer i ansiktet som skapar sura mungipor, vilket ger ett ledset uttryck. Med fillers i mungipor och marionettelinjer kan man skapa ett piggare och gladare utseende. Mängd fillers som krävs för att återskapa volymen på dessa platser är individuell, men varierar oftast mellan 0,5 ml – 2 ml.

Behandlingstid: 30-60 minuter.
Hållbarhet: 6-12 månader.
Kostnadsfria konsultationer.
Pris från: 2990:-

Konsultationer

Enligt lag om estetiska kirurgiska ingrepp och estetiska injektionsbehandlingar måste samtliga injektionsbehandlingar föregås av en konsultation senast 48 timmar innan behandling. Under konsultationen sker en individuell analys och du får fylla i ett hälsoformulär med färdiga frågor om tidigare sjukdomshistoria, tidigare behandlingar och annan information som kan vara viktig för mig som injektionsbehandlare för att kunna ge dig förslag på passande behandlingar samt för att optimera dina resultat. Vid konsultationen får du råd om vilka behandlingar och vilka produkter som kan passa bäst för att uppnå dina mål och önskade resultat. Du får också veta om det kan behövas ytterligare behandlingar för att successivt bygga upp och optimera resultatet. 

Alla beslut tas självklart i samråd med dig som kund och du har alltid möjlighet att ställa frågor och be om råd. Mina rekommendationer om lämpliga behandlingar beror på analysen av en rad faktorer kombinerat med dina önskemål och individuella förutsättningar. Alltid med fokus på hållbarhet och naturliga resultat. Konsultationer erbjuds kostnadsfritt både digitalt och på kliniken, och du förbinder dig aldrig till något vid en konsultation. 

Varför välja oss?

Vi på Clinic Charisma värdesätter kundens mål och säkerhet.

Hygien

Vi som behandlar dig har goda kunskaper och utför din behandling med noggrannhet samt god hygien.

Säkerhet

Vi är utbildade samt legitimerade sjuksköterskor för att du ska kunna känna dig trygg i våra händer.

Rådgivning

Vi tar dina önskemål med högsta prioritet samt att vi konsulterar med dig innan behandling av fillers.

Metod

Vi på Clinic Charisma använder rätt metod med rätt kunskap när vi gör behandlningar.