Fillers

Vad är fillers?

Fillers är en gelé som består av hyaluronsyra samt bindningsämnen för att minska kroppens nedbrytning av den. Hyaluronsyra är en sockermolekyl som finns naturligt i kroppen, främst i vår hud, bindväv, ögon och i våra leder. Hyaluronsyrans huvudfunktion är hålla kvar vatten i kroppen och hålla vävnader återfuktade och insmorda, samtidigt som den hjälper din hud att bli mer elastisk. Med åldern minskar kroppens produktion av hyaluronsyra, vilket innebär att huden och vävnader förlorar volym och spänst. Med filler baserad på hyaluronsyra kan man återskapa eller skapa mer volym, skapa spänst och forma konturer.

Vad är viktigt att tänka på?

I vår fillersbehandling utförs behandlingen av en legitimerad sjuksköterska enligt lag. Fillers består främst av det naturliga kroppsämnet hyaluronsyra vilket gör att behandlingen är säker. Hos Clinic Charisma är det säkert att genomgå en fillersbehandling då vi är utbildade inom området och besitter god kunskap i hela processen.

Hur ger vi dig bästa resultat?

Vi på Clinic Charisma går alltid igenom noggrant med dig som kund hur du vill resultatet på din fillersbehandling ska bli för att vi ska kunna ge dig bästa resultat.

Hur länge håller behandlingen?

En behandling hos oss håller i allt från 4 till 12 månader beroende på dina förutsättningar. Eftersom att hyaluronsyra som fillers består av är ett naturligt kroppsämne så försvinner ämnet naturligt ur kroppen efter en viss tid.

Vad kan man förvänta sig?

Vi på Clinic Charisma arbetar alltid för att du som kund ska få önskade resultat. Behandlingen hos oss är snabb och oftast helt smärtfri. Vi arbetar för att uppfylla dina mål med din fillersbehandling, oavsett om syftet är att släta ut rynkor eller att förstärka dina ansiktsdrag.

Boka din behandling redan idag!