Prislista

Ser vår prislista nedan

Är du intresserad av en behandling? Först kan du se vår prislista här och sedan boka din behandling eller konsultation redan idag. Vi ser fram emot att träffa dig!

Botox, även känd som Botulinum Toxin, är en populär kosmetisk behandling som används för att minska uppkomsten av fina linjer och rynkor. Botox-injektioner fungerar genom att tillfälligt slappna av musklerna som orsakar rynkor, vilket gör att huden ser slätare och mer ungdomlig ut.Botox-injektioner används oftast för att behandla rynkor i pannan, mellan ögonbrynen och runt ögonen. 

Processen involverar injektion av små mängder Botox i de riktade musklerna med en mycket fin nål. Injektionerna tar bara några minuter och kräver vanligtvis ingen anestesi.Botox-injektioner är ett säkert och effektivt sätt att föryngra ansiktet, men det är viktigt att välja en kvalificerad och erfaren läkare. Liksom alla medicinska ingrepp finns det risker, såsom blåmärken, svullnad och infektion. Det är också viktigt att ha realistiska förväntningar och att förstå att resultaten är tillfälliga och kommer att kräva upprepade behandlingar för att bibehålla.

Utöver dess kosmetiska användningsområden kan Botox-injektioner också användas för att behandla medicinska tillstånd som migrän, överdriven svettning och muskelspasmer. I dessa fall fungerar Botox-injektioner genom att blockera signalerna mellan nerver och muskler, förhindra muskelsammandragningar och minska symtomen.Om du överväger Botox-injektioner är det viktigt att göra din forskning och välja en ansedd leverantör. Leta efter en läkare med erfarenhet och expertis i att administrera Botox-injektioner, och se till att fråga om de potentiella riskerna och biverkningarna.Sammanfattningsvis är Botox-injektioner ett säkert och effektivt sätt att minska uppkomsten av fina linjer och rynkor. Med rätt tillvägagångssätt kan Botox-injektioner hjälpa till att förbättra den naturliga skönheten och öka självförtroendet. Om du överväger Botox-injektioner, se till att välja en kvalificerad läkare och ha realistiska förväntningar på resultatet.